Повернутися назад

На ПП «Імперіал плюс» показали молоді, як працює підприємство

Приватне підприємство «Імперіал-плюс», розташоване на лівобережжі Черкаської області, займається виробництвом та збутом високоякісного згущеного незбираного молока (ТМ «Сладосвіт»). Завдяки розширенню виробництва та придбанню сучасного обладнання, було збільшено асортимент продукції, що стає все популярнішою на внутрішньому ринку країни. Про це пише видання «Діловий регіон».

Адміністрація та колектив підприємства постійно працюють над розширенням асортименту, впровадженням нових технологій виробництва та підвищенням якості продукції. Задля популяризації вакантних місць на підприємстві проявив ініціативу Чорнобаївський районний центр зайнятості.

Днями головний бухгалтер підприємства Жанна Безкровна та інспектор відділу кадрів Оксана Хоменко зустрілися на базі підприємства з учнями 10-11 класів та ознайомили їх з перспективою розвитку підприємства, умовами праці та її оплати, здійснили екскурсію по підприємству в цехи по виготовленню згущеного молока та макової начинки.

«У зв’язку з розширенням виробництва на сьогодні наявні вільні робочі місця для варника сиропів та двох робітників в молочний цех», — повідомила Оксана Олександрівна, та згодом провела індивідуальну співбесіду з усіма, кого зацікавила ця пропозиція.

У результаті проведення заходу, керівництво підприємства та центру зайнятості домовились про можливості стажування молоді з подальшим працевлаштуванням на «Імперіал-плюс» найближчим часом, — повідомили у Чорнобаївському РЦЗ.

Джерело: http://dr.ck.ua, https://cherkasy24.info