Повернутися назад

ТМ «Сладосвіт»: переможець конкурсу «Черкаська якість-2016»

Ініціатором започаткування конкурсу стало державне підприємство «Черкасистандартметрологія», яке за підтримки обласної влади, забезпечило організацію конкурсу на теренах регіону. Конкурс покликаний популяризувати продукцію місцевих виробників, що досягли успіхів у освоєнні ринку та приділяють велику увагу управлінню якістю.

До списку цьогорічних переможців потрапив виробник молочної продукції – приватне підприємство “Імперіал плюс”, було відзначено його продукцію “Молоко згущене варене натуральне з ароматом горіха”.

Нагороду переможцю вручав перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Віталій Коваль. Посадовець зауважив, що одним з критеріїв експертної оцінки заявленої для участі у конкурсі продукції була наявність сучасних систем управління. Однак, не менш важливими були контроль за якістю та безпечністю продукції безпосередньо на виробництві, наявність плану розвитку підприємства, оновлення матеріально-технічної бази, проведення навчання працівників та їх мотивація та інші складові без яких зайве сподіватися освоєння нових ринків збуту.

Джерело: http://dr.ck.ua