Повернутися назад

Переваги сухого молока

Завдяки розвитку промислових технологій приватне підприємство «Імперіал плюс» надає можливість придбати коров’яче молоко у більш зручній формі – у вигляді сухого молока. Дане виробництво стало можливим завдяки появі нового обладнання, яке очищує коров’яче молоко, згущує його, а потім висушує в спеціальних установках. Багатьох цікавить питання: яка користь сухого молока?

Молоко у такому форматі дуже зручние, тому що являє собою порошок, який можна легко перетворити в звичайне молоко, розвівши його в теплій воді. Найчастіше сухе молоко використовують для приготування солодкої випічки домашнього хліба та інших страв.

Під час промислового виробництва, в результаті якого виходить сухе молоко, корисні речовини в цьому продукті повністю зберігаються, а деякі навіть стають ще більш активними завдяки тому, що цей продукт проходить етапи просушування.

У сухому молоці зберігаються такі важливі для організму людини вітаміни як вітамін А, Е, РР, С, а також вітаміни групи В. Також цей продукт характеризується достатнім вмістом кальцію, магнію, фосфору, селену, марганцю, заліза, хлору, йоду і інших мікроелементів.

Сухе молоко практично не відрізняється від звичайного.

Цей продукт виготовляється з натурального коров’ячого молока, а значить в ньому зберігаються ті ж корисні властивості, що є і в рідині. Головною перевагою сухого молока є те, що в його складі великий вміст вітаміну В12, що дуже корисний для хворих на анемію.